• Oznam pre rodičov
          • Oznam pre rodičov

          • Vzhľadom na súčasnú situáciu odporučujeme rodičom  zrušiť trvalé príkazy na platby stravného v školskej jedálni.  

            Stravníkom uhrádzajúcim stravu trvalým príkazom budú preplatky vrátené na účet najneskôr v mesiaci júl.

        • Informácie k prijímacím pohovorom
          • Informácie k prijímacím pohovorom

          • Minister určuje termín podávania prihlášok na štúdium na stredných školách zákonným zástupcom žiaka riaditeľovi základnej školy do 15. mája 2020. K prihláške nie je potrebné dokladať potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti.

            Riaditeľ základnej školy odošle prihlášku na strednú školu do 21. mája 2020. Na prihláškach na štúdium na strednej škole pre školský rok 2020/2021 (ID 056) nie je potrebné vyplniť potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti.

            Riaditeľ strednej školy zverejní údaje podľa § 65 školského zákona (ako napríklad počet žiakov, ktorých možno prijať do tried prvého ročníka, kritériá a ostatné podmienky prijatia na štúdium) do 28. apríla 2020.

            Termíny prijímacích skúšok na stredné školy na overenie špeciálnych schopností, zručností alebo nadania (talentové skúšky) sa uskutočnia v rozsahu jedného kalendárneho týždňa najskôr jeden týždeň od odvolania prerušenia vyučovania. Pre jednotlivé stredné školy konkrétne termíny určia okresné úrady, odbory školstva v sídle kraja v spolupráci s riaditeľmi škôl.

            Ostatné prijímacie skúšky do stredných škôl sa konajú v rozsahu jedného kalendárneho týždňa najskôr dva týždne od odvolania prerušenia vyučovania. Na nenaplnený počet miest pre žiakov, ktorých možno prijať do tried prvého ročníka, sa prijímacia skúška koná najskôr 23. júna 2020, najneskôr do 30. júna 2020.

            https://www.ucimenadialku.sk/usmernenia/prijimacie-pohovory-na-ss/

            Vážení rodičia,

            aj touto cestou sa Vám chcem znova poďakovať za Vašu trpezlivosť a pochopenie súčasnej situácie. Verím, že proces prijímania Vašich detí na našu školu spoločne úspešne zvládneme.

            RNDr. Karin Minarovská, riaditeľka školy

        • SPRÍSTUPNENÝ EDIČNÝ PORTÁL
          • SPRÍSTUPNENÝ EDIČNÝ PORTÁL

          • Ministerstvo sprístupnilo 588 digitálnych učebníc a pomôcok zadarmo

             

            Minister školstva Branislav Gröhling oznámil, že štát sprístupnil zadarmo pre žiakov, rodičov a učiteľov  558 titulov od 14 vydavateľov.

            "Všetky tieto učebnice sú odteraz dostupné žiakom, rodičom aj učiteľom priamo z ich domu. Dohodli sme sa s vydavateľmi na tom, aby v čase tejto mimoriadnej situácie (a aj ďalších v budúcnosti) uvoľnili licencie a sprístupnili učebnice všetkým a uľahčili tak online vzdelávanie," oznámil minister.

            Všetky učebnice nájdete tu: https://edicnyportal.iedu.sk/Briefcase

            Je potrebné zadať tieto údaje:

                                                            meno: ucebnica@iedu.sk

                                                            heslo: ucebnica

             

          • OZNAM RIADITEĽKY ŠKOLY

          • Vážení rodičia, milí žiaci!

             

            Pomaly budeme mať za sebou už druhý týždeň domácej výučby. Ocitli sme sa v situácii, na ktorú nebol nikto pripravený. Toto obdobie je náročné  pre nás všetkých najmä po psychickej stránke. Nevieme, čo prinesú nasledujúce dni, týždne, preto buďme navzájom tolerantní a empatickí. 

            Dávam Vám do pozornosti nasledovné informácie:

            1. Prerušenie vyučovania na školách a školských zariadeniach pokračuje v období od 30. marca 2020 do odvolania. Toto obdobie nie je obdobím školských prázdnin, ide o osobitný režim preventívnych opatrení na predchádzanie šírenia ochorenia COVID-19. Samoštúdium žiakov bude naďalej pokračovať prostredníctvom elektronickej komunikácie s učiteľmi.

            2. Ruší sa externá časť a písomná forma internej časti maturitnej skúšky v školskom roku 2019/2020, a to riadny i náhradný termín.

            Termín konania internej časti maturitnej skúšky je stanovený v rozsahu dvoch kalendárnych týždňov najskôr do dvoch týždňov od odvolania prerušenia vyučovania, najneskôr však do 30. júna 2020.

            3. Ruší sa externé testovanie žiakov 9. ročníkov základných škôl a žiakov 4. ročníkov gymnázií s osemročným vzdelávacím programom v školskom roku 2019/2020.

            4. Termíny prijímacích skúšok na stredné školy na overenie špeciálnych schopností, zručností alebo nadania (talentové skúšky) sa uskutočnia v rozsahu jedného kalendárneho týždňa najskôr jeden týždeň od odvolania prerušenia vyučovania. Pre jednotlivé stredné školy konkrétne termíny určia okresné úrady, odbory školstva v sídle kraja v spolupráci s riaditeľmi škôl.

            Ostatné prijímacie skúšky do stredných škôl sa konajú v rozsahu jedného kalendárneho týždňa najskôr dva týždne od odvolania prerušenia vyučovania. 

            5. Ministerstvo školstva spustilo novú web stránku https://www.ucimenadialku.sk , kde môžete získať všetky informácie, odpovede na Vaše otázky.

             

            6. V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať prostredníctvom mailovej adresy školy:  gymhc@zupa-tt.sk, príp. cez edupage.

             

            Verím, že spolu všetko zvládneme.

             

            RNDr. Karin Minarovská, riaditeľka školy

             

             

             

        • AKTUÁLNE OPATRENIA V OBLASTI ŠKOLSTVA
          • AKTUÁLNE OPATRENIA V OBLASTI ŠKOLSTVA

          • Všetky školy na Slovensku budú do odvolania zatvorené. Uviedol to po dnešnom rokovaní vlády minister školstva Branislav Gröhling. 

            ŠKOLY 2019/2020

            Vo všetkých školách v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja bude od 30.3.2020, až do odvolania na základe usmernenia Ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR prerušené vyučovanie.

            PODÁVANIE PRIHLÁŠOK NA STREDNÉ ŠKOLY

            Prihlášky na prijímacie konanie pre žiakov ZŠ budú zasielané do 15.5. 2020

            MATURITY 2019/2020:

            Predbežné informácie Ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR uvádzajú, že externá časť maturitnej skúšky je zrušená, písomná forma internej časti maturitnej skúšky je zrušená. Ústna forma maturitnej skúšky bude do 14 dní od odvolania prerušenia vyučovania. O Všetkých nových informáciách Vás budeme priebežne informovať. 

            Ďakujeme!

        • ZMENA TERMÍNU PRIJÍMACÍCH SKÚŠOK
          • ZMENA TERMÍNU PRIJÍMACÍCH SKÚŠOK

          • Na základe Usmernenia ministerky školstva, vedy, výskumu a športu SR vo veci prerušenia vyučovania v školách a školských zariadeniach dňa 12.03.2020  sa:

            termín prijímacích skúšok na stredné školy na overenie špeciálnych schopností, zručností alebo nadania, ktoré sa mali konať dňa 27.3.2020 RUŠÍ.

            Presný termín bude zverejnený v najbližších dňoch na webstránke školy.

            Zákonných zástupcov jednotlivých uchádzačov budeme informovať prostredníctvom kontaktov uvedených na návratke.

             

             

        • Prihlasovacie údaje
          • Prihlasovacie údaje

          • Milí rodičia, študenti,

            v prípade, ak ste stratili alebo zabudli heslá od EduPage napíšte na e-mail: gymhc@zupa-tt.sk a heslá Vám zašleme.

        • Zmena termínu Maturitnej skúšky
          • Zmena termínu Maturitnej skúšky

          • Na základe Usmernenia ministerky školstva, vedy, výskumu a športu SR vo veci prerušenia vyučovania v školách a školských zariadeniach dňa 12.03.2020 

            sa menia termíny EČ a PFIČ MS na nasledovné termíny:

            31. marca 2020 (utorok) Slovenský jazyk a literatúra

            1. apríla 2020 (streda) Anglický jazyk

            2. apríla 2020 (štvrtok) Matematika

             

            Termín konania internej časti maturitnej skúšky končiacich ročníkov sa presúva na obdobie od 1. júna do 19. júna 2020.

        • Mimoriadne opatrenie - uzatvorenie školy
          • Mimoriadne opatrenie - uzatvorenie školy

          • Gymnázium Ivana Kupca v Hlohovci oznamuje, že v čase od 10.3.2020 do 13.3.2020 (vrátane) je prerušený výchovno - vzdelávací proces na našej škole z rozhodnutia TTSK.

            Od zajtra 10.3.2020 do piatka 13.3.2020 všetci žiaci školy zostanú doma v súvislosti s karanténnymi opatreniami prijatými na zabránenie šírenia koronavírusu.

            Upozorňujeme žiakov, aby dodržiavali všeobecné preventívne ochranné opatrenia.

        • OZNAM
          • OZNAM

          • Dobrý deň!

            Z dôvodu rozhodnutia TTSK o prerušení výchovno – vzdelávacieho procesu na našej škole v súvislosti s karanténnymi opatreniami prijatými na zabránenie šírenia koronavírusu sa plánované stretnutie s rodičmi a zákonnými zástupcami  uchádzačov o bilingválne štúdium dňa 11.3.2020 ruší.

            Bližšie informácie budú odoslané spolu s pozvánkou.

        • TESTOVANIE 9
          • TESTOVANIE 9

          •  

            • Testovanie je určené: žiakom 9. ročníka základných škôl a 4. ročníka gymnázií s osemročným vzdelávacím programom
            • Riadny termín: 1. apríl 2020 (streda)
            • Náhradný termín: 15. apríl 2020 (streda), pre žiakov, ktorí sa z objektívnych dôvodov nemohli zúčastniť riadneho termínu
            • Testované predmety:    matematika

            slovenský jazyk a literatúra

            • Testované učivo: učivo 2. stupňa ZŠ podľa Štátneho vzdelávacieho programu (podľa tohto sa vzdelávajú aj žiaci 1. a 4. ročníka gymnázií s osemročným vzdelávacím programom)
            • Povolené pomôcky: kalkulačky, rysovacie pomôcky, pero, ktoré píše namodro
            • Nepovolené pomôcky: mobilné telefóny, výpisky, študijné materiály, učebnice a pod.
            • Zaslanie výsledkov:   elektronickou formou – 30. apríl 2020                                                                                                               výsledková listina žiakov a škôl – 13. máj 2020
            • Viac informácií na: https://www.nucem.sk/sk/merania/narodne-merania/testovanie-9

             

          • Hodiny angličtiny s "native" lektorom

          • Gymnázium Ivana Kupca v spolupráci s jazykovou školou SIDAS pripravilo pre svojich študentov hodiny anglického jazyka zamerané na praktickú konverzáciu, rozvoj komunikačných zručností a slovnej zásoby.         

            3. marca 2020 si mohli žiaci 1.B, 2.A a septimy vyskúšať interakciu v podobe zábavných situačných dialógov s plne kvalifikovaným britským lektorom Samom Grenville Bennetts.

    • Kontakty

      • Gymnázium Ivana Kupca
      • sekretariát: 033/7320946, riaditeľka školy: 033/7320947, 0948 895 563, ekonomické oddelenie: 033/ 7320 810
      • Komenského 13 920 01 Hlohovec Slovakia
      • 000160164
      • 2021279282
      • Odhlasovanie z obedov je možné len elektronicky cez internet. vedúca jedálne: p. Kamendyová tel. č. 033/73 20 620
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje